logo
A powerful architecture & Construction theme. Construct your website in the perfect Ratio.
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula
 

En Bättre Värld

Vi på Agenzia vill gärna vara med och bidra till en bättre värld.

Agenzia – En Bättre Värld

Vi vill vara med och bidra till en bättre värld. För oss är det viktigt att tänka både på miljön och människan. Vi tror att om alla hjälps åt så kan livet bli innehållsrikare, roligare och skapa bättre livskvalitet för fler på vår jord. Varje fakturerad 100-lapp från oss ger en poäng som våra kunder får bestämma över vart de ska gå. Något som ligger både våra kunder och oss varmt om hjärtat. En form av återbäring, fast i ett större perspektiv.

Nedan ser du de olika alternativ på organisationer som våra kunder kan välja mellan.

Resultat från år 2016

Diagrammet nedan visar fördelningen av Agenzias bidrag för år 2016. Med hjälp av våra kunders önskemål av organisation har vi tillsammans skänkt cirka 20 000kr. Ett fint samarbete som skapat en lite bättre värld!

en-battre-varld2016

Resultat från år 2015

Årets bidrag till en bättre värld blev större än någonsin! Totalt skänkte Agenzia nästan 19 000 kr med stöd av våra kunders val gällande vart just deras del skulle gå. Nedan ser du de olika alternativ på organisationer som våra kunder kan välja mellan.

2015

Resultat från år 2014

2014 års gåva fördelade sig enligt diagrammet nedan. Totalt skänkte vi tillsammans drygt 15 000 kr, och på så sätt bidrog vi till bättre förutsättningar för människor, djur och natur runt om i världen.

2014

INGA MELLANHÄNDER

Vi vill understryka att vårt bidrag till en bättre värld sköts helt och hållet av Agenzia, vi anlitar inga mellanhänder. Vi vill verkligen att allt ska komma organisationerna till del. Vi vill tacka alla kunder för visat intresse och engagemang, och för att vi tillsammans har möjlighet att skapa en bättre värld för allt levande på vår jord!